Tanzoo Gokkasten

Je bent aangekomen op de Tanzoo Gokkasten pagina van Nieuwe Online Gokkasten! Ook ben je hier welkom om lekker los te gaan op de Tanzoo gokkasten die wij in ons assortiment hebben. Ook al heeft deze gokkast aanbieder een grote verscheidenheid aan spellen, wij blijven jou updaten met nieuwe automaten die uitkomen op dit fantastisch label met leuke Tanzoo Gokkasten. Houdt dus vooral rekening met jackpots, acties en gokkasten met super winlijnen die je nergens anders zult zien. Veelal zijn de winkansen op de Tanzoo gokkasten goed afgesteld die daardoor weer voordelig voor jou zijn, er is dus altijd een (financiële) verrassing die je niet mag missen op Tanzoo Gokkasten.

Verder zijn de online gokkasten van Tanzoo enorm gemakkelijk in gebruik. Na een druk of een klik opent zich een nieuw venster waarop je kan spelen. Nu kan zo een scherm er in het begin erg indrukwekkend en ingewikkeld eruit zien van de Tanzoo gokkasten. Maar daar kunnen wij jou mee helpen:

tanzoo gokkasten

Spelen op Tanzoo Gokkasten:

Change View:
Dit is simpel gezegd de manier om de grootte van het scherm/view van de Tanzoo Gokkasten te veranderen. Klik op de change view om te bepalen of je de Tanzoo gokkasten van dichtbij of ver weg wilt zien.

Play for Real:
Je kan op twee manieren spelen op de Tanzoo Gokkasten. Je kan voor fun, oftewel gratis op tanzoo gokkasten spelen (daar komen we zometeen op). Maar het leukste is natuurlijk om voor geld te spelen. Want wie wil nou niet een extra bonus bovenop zijn maand inkomen krijgen? Goed, om voor echt geld te spelen is het de bedoeling dat je credits gaat kopen, met die credits (speeltegoed) kun je beginnen. Er zijn meerdere manieren om credits te kopen voor Tanzoo Gokkasten, manier één is om via iDeal geld te storten, een tweede manier is om te smsen of te bellen (lekker makkelijk dus). Mocht je hier niet uitkomen dan kun je nog altijd op de info knop drukken op een van de Tanzoo gokkasten waar je op wilt spelen.

Play for Fun:
Voor de mensen die nog niet echt voor geld durven te gokken hebben ze bij Tanzoo Gokkasten de manier om de spellen uit te proberen. Als je deze optie selecteert krijg je voor precies één Euro aan credits die je op je gemak op kan spelen op alle Tanzoo Gokkasten, zonder risico! Met andere woorden, zonder risico gratis spelen op Tanzoo gokkasten! Natuurlijk is Tanzoo niet de enige waar je gratis kan spelen op gokkasten, denk bijvoorbeeld aan de Fruitluck gokkasten, of de Eurocazino gokkasten waar je uren lang (gratis) kan spelen of voor geld.

Login:
Simpel en kort. Hier kun je inloggen met je geregistreerde naam en account. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat bijvoorbeeld de verbinding wegvalt als je aan het spelen bent, en door de optie om een account aan te maken bij Tanzoo Gokkasten kun je voorkomen dat je al je credits verliest. Nog een handig punt bij de Tanzoo Gokkasten is dat je kan zien of en wanneer het geld naar jou onderweg is (wat je hebt gewonnen met gokken voor echt geld op de Tanzoo gokkasten).

Bewaar Tegoed:
Ook heel simpel en kort. Met deze optie kun je je credits voor de volgende keer bewaren op al de Tanzoo Gokkasten waar je op hebt gespeeld of gaat spelen. Dit doe je door je telefoonnummer in te voeren. Wat er dan gebeurt is dat als je de volgende keer door wilt spelen op een van de Tanzoo Gokkasten, de credits automatisch aan jouw telefoonnummer “bevestigd” worden.

Uitbetalen van je Tanzoo Gokkasten tegoed:

Dit is de leukste knop van allemaal! Uitbetalen. Het gaat als volgt in zijn werk. Jij speelt voor echt geld op een van de Tanzoo Gokkasten. Je hebt flink gewonnen en je wilt jezelf natuurlijk deze bonus uitbetalen. Geen probleem. De uitbetalingen zijn altijd snel en staan binnen een dag of drie op jouw bankrekening. Dit kan gemakkelijk gaan als je een account hebt waar je je bank en/of giro gegevens op hebt gegeven, net zo gemakkelijk toch. Maar goed, genoeg gepraat, tijd om te spelen en om te winnen op Tanzoo Gokkasten. Veel speelplezier!

blackbull gokkastgoing bananas gokkastjolly joker gokkast

Hierboven zie je drie verschillende Tanzoo Gokkasten, de Blackbull, de Going Bananas Gokkast en de Jolly Joker, een gokkast die enorm bekend is en een favoriet is onder veel Tanzoo gokkasten experts.

lucky devil gokkastgraffiti gokkastmagic circle gokkast

De Lucky Devil, Graffiti en de Magic Circle uit de Tanzoo gokkasten club zijn hierboven getoond. Vooral de Lucky Devil Gokkast is er een die je zeker uit moet proberen

oldtimer gokkastrandom runner gokkastred yellow gokkast

Oldtimer, Random Runner en de Red Yellow Tanzoo Gokkasten zijn hierboven getoond, klik op eentje om meteen gratis te spelen. Wij raden de Random Runner aan omdat wij veel goede berichten krijgen van spelers over bovenspel (oftewel het bonusspel)

revolution gokkaststars n bars gokkastsupatron gokkast

De gokkast Revolution, de StarsnBars en de Supatron zijn 3 gokkasten waar wij ook veel plezier mee hebben beleefd en ook urenlang mee hebben gespeeld.

technoreel gokkasttouchdownturboplay

Technoreel, de Touchdown Gokkast en de Turbo play zijn de volgende drie uit de Tanzoo Gokkasten reeks. De Touchdown heeft een mooie layout waar je ook weer gegarandeerd bent voor urenlang speelplezier.

turboreelvictory tanzoo gokkastenwildtimer tanzoo

En de laatste drie uit de Tanzoo Gokkasten reeks zijn de Turboreel, de Victory en de Wild Timer Gokkast. Over de WildTimer Gokkast hebben wij ook een review die je kan lezen en waar veel tips op staan. Veel (win) plezier!

2012 Nieuwe Online Gokkasten. All Rights Reserved. Spelen voor prijzen is toegestaan vanaf achttien jaar.