Samenstellen van een gokkasten top 20

Hoe stel je een gokkasten top 20 samen? Dat is een veel gevraagd item en is dan ook zeer duidelijk uit te leggen, want het belangrijkste eis aan een gokkasten top 20 is dat de speler, dus in dit geval jij, het leuk vindt en het leuk blijft vinden, ook op lange termijn. Vaak is zo een top, in het geval van gokken, een mix tussen videoslots en fruitautomaten. Videoslots vind je in een casino, en fruitautomaten of gokkasten vind je of bij een uitgever als Fruitluck of bijvoorbeeld bij een cafe of frituur op de hoek. Om terug te komen op het onderwerp, een gokkasten top 20 biedt jou een selectie van leukste, spannendste en of best betalende automaten aan. De “werving” daarvan geschiedt op een paar punten.

Hoe maken wij de gokkasten top 20

Goede vraag. In feite is het zo dat je niet zomaar iedere gokkast of automaat in de gokkasten top 20 kan zetten, je zou het kunnen natuurlijk maar dan ben je volgens ons niet goed bezig. Wij kijken daarom naar bepaalde elementen die belangrijk zijn. Ten eerste de veiligheid en de aanbieder. Tegenwoordig gebeurt er enorm veel op het internet op het gebied van online gokken (daarom de gokkasten top 20), maar doordat er veel aanbieders zijn, zijn de bomen soms door het bos niet meer te zien. Het is daarom belangrijk om de aanbieder van bijvoorbeeld een uit de gokkasten top 20 goed te onderzoeken, is hij veilig, wat voor spelmogelijkheden biedt hij aan, wat voor betaalmogelijkheden heeft hij, hoeveel mensen spelen er, is het een Nederlands bedrijf, en hebben ze een goede klantenservice. We kunnen wel uren doorgaan met vertellen waar wij naar kijken, maar het is belangrijk voor jou dat het verhaal duidelijk is dat we naar meer feiten kijken dan alleen naar hoe de vormgeving en of de kleurtjes zijn uit een uit de gokkasten top 20. Bijvoorbeeld het feit dat het een Nederlandse aanbieder is brengt veel voordelen met zich mee. Denk dan aan het feit dat je terecht kan bij een Nederlandse klantenservice. Stel dat je een vraag of opmerking hebt over een van de automaten uit de Gokkasten top 20 dan kun je die in het Nederlands stellen zonder te hoeven nadenken over de vertaling of wat dan ook. Hetzelfde voordeel geldt ook doordat je bij een Nederlandse slots aanbieder je geld over kan maken via je telefoon naar een Nederlands 0900 nummer of gebruik kan maken van de iDeal functie die door bijna alle Nederlandse banken wordt ondersteund. Het mooiste blijft natuurlijk dat de spelregels en de uitleg en tevens de knoppen in het Nederlands zijn. Zo zie je dat de grote bonus games ook in het Nederlands zijn en je gewoon in Euro’s uitbetaald krijgt bij winst.

Hoe maak je je keus uit de gokkasten top 20

Dat is in feite een moeilijke vraag. Want niet iedereen heeft dezelfde smaak en de gokkasten top 20 is zo in elkaar gezet dat hij een volgorde heeft met betrekking tot vormgeving, uitbetaling en speelbaarheid. Die functionaliteit is namelijk ook heel belangrijk want niemand heeft er iets aan om met een moeilijke gokkast te werken terwijl er betere zijn die gemakkelijk te gebruiken zijn. Maar goed, als eerste moet je letten op het basisspel, hoeveel rollen zie je, welke uitbetalingen zijn er en is er een joker functie op de derde of vierde rol? Bij videoslots is het net anders, daar ga je de vraag stellen of de symbolen duidelijk genoeg zijn, of de regels helder overkomen en of, natuurlijk de winsten goed genoeg zijn. Dat zijn een beetje onze adviezen als je een keus wilt maken uit de gokkasten top 20. Let wel op dat je bij videoslots veel en veel meer kan winnen dan bij de normale automaten uit de gokkasten top 20. Soms loopt dit op tot duizenden Euro’s per rondje en dan tellen we de jackpot niet eens mee, veel succes!

This entry was posted in news and tagged , , . Bookmark the permalink.