Geld storten voor gokkasten

geld storten met stercasino banner

Geld storten voor gokkasten, hoe werkt dat?

We gaan het vandaag hebben over geld storten op een gokkast als je wilt gaan gokken voor geld op gokkasten, fruitautomaat of een videoslot. In feite is het hartstikke simpel en is het niet zo moeilijk als het soms lijkt.

We zullen het in twee stukken verdelen:

  • Geld storten voor een online gokkast via de telefoon
  • Geld storten voor een gokkast maar dan via iDeal

Geld storten voor een online gokkast met telefoon

Er komt een dag dat je, als wellicht nieuweling, wilt gaat spelen op een gokkast voor echt geld wellicht heb je iets gelezen over een mooie welkomstbonus voor gokkasten? Dat kan niet zomaar, je moet tegoed storten en met dat tegoed kun je gaan gokken op een gokkast. Als eerste is het belangrijk om een account te openen. Dit kan in feite bij alle online gokkasten aanbieders als Tanzoo, Fruitluck & Eurocazino. Het voordeel hiervan is dat je je eigen geld daadwerkelijk ziet, als je stopt het geld op je account blijft, dat je controle er over kan hebben als je wilt stoppen en dat je niet nog twintig keer je gegevens in moet voeren om het geld op je rekening gestort te krijgen.

Nadat je je account hebt aangemaakt is het tijd om geld te storten om te gokken. In feite kan dit op twee manieren. Met je telefoon, dus bellen, en met iDeal, via de bank overschrijven. Het voordeel van beide is dat het geld meteen op je account staat en het om is gezet naar credits, waardoor je in principe meteen kan beginnen met spelen. De telefoon werkt als volgt, je kan ook hier weer via twee manieren bellen. Een eenmalig gesprek van 1,30. Dat is dus het aantal credits wat je krijgt per gesprek. Er wordt dus niet meer op je telefoonrekening bijgeschreven. Je belt, hoort je code, voert de code in de daarvoor bestemde regel op je gokkast (spreekt voor zich en zie je vanzelf als je gaat spelen voor geld) en je kan meteen door met spelen. De andere manier is dat je belt en aan de lijn blijft hangen, het gesprek wordt dan niet 1x afgerekend als je gaat gokken, maar het gaat dan geld kosten per minuut. Al met al spreek het voor zich en is het niet heel erg moeilijk.

Geld storten voor gokkasten met iDeal

geld storten met ideal op gokkasten

De tweede manier is via iDeal. Ook dit is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Je pakt je bankpas en je kiest via welke bank je geld over wil maken. Dit kan zijn Rabobank, ABN AMRO, ING of een andere Nederlandse bank. Nadat je via het inlogscherm bent ingelogd, het bedrag hebt ingevuld en je het geld hebt overgemaakt staat ook dit direct op je account. Je kan ook hier direct spelen met geld.

Verschil geld storten via iDeal of Telefoon

gokken met telefoon geld storten

Beide manieren van geld storten om online op gokkasten te spelen hebben een groot voordeel. Namelijk dat het geld meteen op je spelersaccount staat en je direct kan beginnen met spelen. Niks moeilijks aan, en niks geks. Het grote voordeel van met je telefoon spelen is dat je eigenlijk niet nu iets betaalt maar altijd achteraf en het via jouw telefoonrekening gaat. Vaak zijn dit ook kleine bedragen die je stort om online te gaan gokken en voel je het ook niet als de telefoonrekening binnenkomt. Via iDeal is het ook hartstikke gemakkelijk en je hebt hier nog 2 voordelen, de eerste is dat je geen telefoonkosten hoeft te betalen. Je hoort vaak: “dit gesprek kost x per minuut + de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon”. Veelal is dit niet veel maar als je 100x belt om te gaan gokken op nieuwe online gokkasten kan dit toch aardig in de papieren lopen. Verder is het nog een groot voordeel dat je ineens grotere bedragen kan storten. Je kan ineens 50 Euro storten en daarmee een flinke tijd vooruit. Het is daarom ook een van de meest favoriete manier van geld storten voor veel spelers.

online gokkasten


This entry was posted in news and tagged , , , , . Bookmark the permalink.