Geld storten op de Double Sixteen

Double Sixteen stercasino banner

We kennen de Double Sixteen gokkast al een tijdje, en ook hebben we al eerder een uitgebreide review geschreven over de Double Sixteen die vanuit Fruitluck komt. Fruitluck is sowieso een van de leukere aanbieders van online gokkasten. Vandaar dat we er vaker over schrijven en zullen gaan schrijven.

Geld storten op de Double Sixteen

Als je op de Double Sixteen gokkast voor echt geld wilt gaan spelen kun je op een aantal manier geld storten. De beste 2 zijn via de telefoon of gsm, en via iDeal (die door verschillende banken wordt ondersteund). Beide manieren zijn enorm gemakkelijk en het voordeel daarvan is dat je met het gestorte geld meteen kan spelen op de Double Sixteen of een van de andere Fruitluck Gokkasten. Wel raden we je aan om eerst een account te openen of aan te maken voordat je geld gaat storten. Het voordeel daarvan is dat, mocht internet onverhoopt uitvallen, er een backup is dat je je geld niet verliest. Een ander voordeel is dat als je weer inlogt je al je credits nog hebt van de vorige keer en natuurlijk dat je maar 1x je gegevens invult om geld over te maken wat je hebt gewonnen. Maar komen we zodadelijk op terug.

Tegoed op de Double Sixteen via de telefoon

Er zijn 3 manieren om via de telefoon geld over te maken om te gaan spelen op De Double Sixteen Gokkast. De eerste manier is smsen, de tweede manier is om 1 malig een gesprek van 1,30 Euro aan te gaan en daarvoor 13 credits te krijgen. Je toetst dan de code in, wacht even en hangt dan op. Het geld staat dan op je credit meter van de Double Sixteen.

tegoed via de telefoon op de double sixteen

De aanwijzingen voor tegoed te storten op de Double Sixteen Gokkast.

De derde manier is om te bellen a 0,80 Euro per minuut en niet op te hangen maar aan de lijn te blijven totdat je genoeg hebt gespeeld of genoeg credits op hebt gebouwd. Je krijgt hiervoor 8 credits per minuut voor.

Ideal voor grotere tegoeden Double Sixteen

De laatste manier die we hier behandelen is iDeal. Het grote voordeel van iDeal is dat je ineens grotere bedragen kunt storten zodat je niet iedere keer de telefoon hoeft op te pakken. Je kiest je bedrag, kiest je bank, maakt het geld over en je kunt direct beginnen met spelen want het geld wat je gestort hebt om te gaan gokken op de Double Sixteen staat direct op je account. En dat is iets wat je echt wilt, want een gokkast als deze is er zelden. De Double Sixteen heeft maar liefst 32 winlijnen en 8 rollen wat dus je win kans enorm groot maakt! Probeer hem nu gratis uit en klik op het plaatje beneden.

DoubleSixteen Screenshot

online gokkasten

This entry was posted in news. Bookmark the permalink.