WildTimer

Wildtimer

Tanzoo heeft de opvolger van de Oldtimer, de al oude favoriet onder de bekende gokkers onder ons. De Wildtimer. De Wildtimer heeft een mooie layout en kent 3 spellen. Een basisspel, een 0-1 spel en een bonusspel speciaal voor de Wildtimer ontwikkeld.

Hoe werkt de Wildtimer

Voor het normale spel, oftewel het basisspel gebruikt deze grote jongen, de Wildtimer, drie rollen die zich linksonder bevinden op het scherm. Bij de Wildtimer draait het eigenlijk om simpel, hoe simpeler, gemakkelijker hoe beter, want in feite draait het maar om 1 ding, snel en simpel geld verdienen zonder poeha of omwegen, en dat doet de Wildtimer top.

Wildtimer basisspel

Zodoende heeft de Wildtimer maar 1 optie in het normale basisspel wat zich beneden afspeelt.

Basisspel

Het Basisspel van de Wildtimer

Er is dus ook maar 1 lijn, simpel maar effectief want je weet meteen of je wat wint op de Wildtimer. Maar dit allemaal wil niet zeggen dat de Wildtimer een moeilijke gokkast is waarbij er bijna niet te winnen valt. Juist wel! Want in sommige combinaties is namelijk het BAR symbool een joker en kun je die “inruilen” tegen elk ander symbool.

Bar

Bar Joker

Daarbij komt nog eens dat als er zich 3 sterren, kriskras op het scherm bevinden (in je zicht) je 20 credits gratis en voor niets krijgt op de Wildtimer. Die gewonnen punten, of andere gewonnen punten op de Wildtimer kun je innen of kun je opsparen om zo uiteindelijk nog meer geld te verdienen.

Het bonusspel

Mocht je genoeg credits hebben gewonnen, opgespaard of gestort dan kun je via de KIES SPEL knop het bonusspel selecteren op de Wildtimer.

kies spel knop

Kies spel knop

Mocht je erna weer terugwillen naar het basisspel van de Wildtimer dan druk je natuurlijk weer op de KIES SPEL knop. In het bonusspel kun je kiezen voor 2 verschillende inzetten, namelijk 5 credits inzetten of 20 credits inzetten. Er zijn dan 5 winlijnen actief waar je flink mee kan winnen op de Wildtimer. Mocht je voor 20 credits per ronde spelen, dan heb je mazzel want het Wildtimer symbool telt dan namelijk als elk ander symbool, je hebt dan een extra joker in het spel. Wat wel moet gebeuren voordat je aan het bonusspel van de Wildtimer kan beginnen is het 0-1 spel. Dit is niet moeilijk want het is in feite net zoals kop of munt wat je op wel gokkasten dan de Wildtimer tegenkomt. Waar je ook rekening mee moet houden is dat je maximaal 800 credits kan sparen in het bonusspel. Dat is 200 credit per meter, de meters vind je trouwens rechtsboven de Wildtimer gokkast. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je in een of twee meters meer dan de maximale waarde krijgt, 200 dus, wat er dan gebeurt is dat de gewonnen credits op de Wildtimer weer naar het basisspel beneden worden gezet. Je hebt dan extra punten om beneden weer meer rondes te spelen. Wederom wensen wij jou weer veel plezier en veel geld toe!

Wildtimer gokkast

Of klik op Wildtimer om op een groot nieuw scherm te spelen!

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , , . Bookmark the permalink.