Universe Gokkast

Universe Gokkast

De Universe Gokkast is de nieuwe online gokkast uit de enorme wereld van Eurocazino. Ze staan er dan ook om bekend om veel en vaak nieuwe gokkasten uit te brengen om zo de bezoekers iedere keer te kunnen voorzien van nieuwe fruitautomaten. En dat is de rede waarom ze de Universe Gokkast uit hebben gebracht. Met een strakke layout en grote afbeeldingen is de Universe Gokkast daarom een mooie en goede aanwinst bovenop de al andere gokkasten. Linksonder de Universe Gokkast bevinden zich de drie rollen van het basisspel waar je in eerste instantie mee gaat spelen. Daarboven heb je de meter van de Universe Gokkast waarop je kan zien hoeveel je hebt gewonnen en hoeveel credits je nog over hebt om nog een aantal rondes door te spelen. Daarboven heb je de meters en de rollen van het vervolgspel, het bonusspel waarbij je de beschikking hebt over maar liefst 5 winlijnen. Het schitterende logo prijkt daarboven schuins af waardoor het de indruk geeft dat het ruimtelijk is en heel groot. Rechts in de Universe Gokkast daarvan heb je de meters waar het tegoed op komt wat je gewonnen zou kunnen hebben als je in het bonusspel de juiste combinaties krijgt.

Aan de rechterkant van de Universe Gokkast hebben we het prijzenschema waarop je kan zien hoeveel je kan winnen met welke combinatie in het vervolgspel. Je ziet dan duidelijk bovenaan  BET x 4 en BET x 8 wat dus in feite over de inzetten gaat. Daaronder zie je per BET knop de hoeveelheid credits, en dat verschilt per inzet. Drie citroenen leveren bij een inzet van 4 credits een bedrag van 20 punten. Dezelfde drie fruitsymbolen leveren je meer op bij een inzet van 8 credits per ronde, namelijk 40 credits.

Daaronder zie je het kris kras spel waar de sterren bij elkaar worden opgeteld en daarnaast het uitbetaalschema van het basisspel van de Universe Gokkast. Het minimale is 4 credits bij 1 kers symbool, en maar liefst 200 credits bij een combinatie van 3x het BAR teken, op alle drie de rollen 1 maal.

Het Universe Gokkast basisspel

Het basisspel van de Universe Gokkast wordt gespeeld op de onderste drie rollen, horizontaal van links naar rechts. Het tellen begint bij de eerste rol en je kan al credits verdienen vanaf 1 kersen symbool. De kans is dan nog 50% of je uberhaupt de minimale 4 credits wint, je gaat dan als het ware door een automatisch kop of munt spel. Verder krijg je bij 2 kersen al 4 credits en loopt het zo op tot het maximale aantal credits wat je kan winnen in het basisspel, 200 voor 3x het BAR teken. Honderd punten krijg je van de Universe Gokkast bij drie keer een 7.

Een groot voordeel van het basisspel van de Universe Gokkast is dat goede posities van rollen automatisch op HOLD staan. Mits natuurlijk dat het voordelig voor jou als speler is. Je kans om dan tijdens de volgende ronde een prijs te winnen wordt vergroot. Als je ze niet vast wilt houden druk je gewoon op de RESET knop en dan beginnen ze allemaal te draaien bij een volgende ronde als je de START knop weer indrukt. Een ander groot voordeel is dat mocht je op alle drie de rollen 1 ster krijgen, kris kras, je dan een extra prijs kan verdienen van 20 credits. Verder heeft de 3e rol een extra joker die vaak als fruitsymbool ingezet kan worden, waardoor je dus 2x extra per ronde kans hebt om een triple te verdienen, en zo nog eerder de kans hebt om 3x het BAR symbool te krijgen om de 200 credits te winnen.

Universe Gokkast Vervolgspel

 

Vervolgspel van de Universe Gokkast

De rollen van het vervolgspel van de Universe Gokkast

We hebben al eerder gezegd dat je bij het Universe Gokkast vervolgspel of bonusspel op twee manieren in kan zetten. De allereerste manier is om 4 credits per ronde of draai in te zetten. De uitbetalingen van de Universe Gokkast zijn de verschillend dan als je met 8 punten per ronde gaat spelen. Bij 4 credits krijg je een uitbetaling van 60 credits als je 3 bellen scoort, de hoofdprijs van de Universe Gokast is een bedrag van maar liefst 100 credits voor 3 kronen! Maar dat is niet alles, want als je besluit om met 8 credits per ronde te spelen op de Universe Gokkast dan kun je al de bedragen van de 4 credits verdubbelen! Met 3 bellen krijg je dus 2 x 60= 120 credits per ronde en met 3 kronen krijg je 2 x 100 credits = 200 credits per ronde!

 

This entry was posted in Gokkasten and tagged , . Bookmark the permalink.