Turboplay

turboplay

De Turboplay is een van de gokkasten uit de Eurocazino gokkasten stal die niet voor beginners weggelegd is. De Turboplay is een gokkast die voor de ervaren spel gemaakt is en waar je snel veel geld mee kan verdienen, daarom de naam, Turboplay.

Introductie Turboplay

De Turboplay bestaat uit een normaal spel, dus het basisspel en een bonusspel, ook wel vervolgspel genoemd. In het basisspel van de Turboplay speel je met 1 credit per ronde. In het bonusspel van de Turboplay kun je spelen met 4 credits tegelijk of met maar liefst 16 credits tegelijk!

Het basisspel

Zoals we al benoemden speel op de Turboplay voor 1 credit per ronde in het basisspel. 1 ronde staat in feite gelijk aan 1 druk op de knop. Een mooi voordeel trouwens is dat je via de Head Tail functie de gewonnen prijzen kunt verdubbelen (kop of munt spel op de Turboplay), dit kan oplopen tot maximaal 200 credits. Maar de Turboplay heeft een nog mooiere optie. Mocht je meer dan 100 credits hebben op je bankroll hebben dan worden die 100 speelcredits opgesplitst zodat je bij een goede gok je op precies 200 credits uit zal komen op de Turboplay.

Ook heb je op de rollen van de Turboplay een joker. Die jokers worden kris kras “goedgekeurd” en leveren je een mysteryprijs op de Turboplay. Mocht je een joker krijgen op de eerste of de tweede rol van de Turboplay dan levert die een prijs op die valt tussen 2 en de maximale 100 credits. Mocht je trouwens op 3 rollen een joker krijgen (in willekeurige volgorde) dan win je maximaal 200 credits op de Turboplay.Als je flink wat prijzen hebt gewonnen dan druk je op de collect knop linksonder

Turboplay Collect

De Collect knop, linksonder op de Turboplay Gokkast

Ook heeft het basisspel van de Turboplay een autohold functie. Die is ingebouwd en staat automatisch aan, wat inhoudt dat de meest gunstige posities op 2 van de 3 rollen automatisch vast worden gezet.

Turboplay Bonusspel

Het bonusspel van de Turboplay kun je op 2 manieren beginnen. Manier 1 is dat er genoeg credits zijn gewonnen of gespaard. Dan begint het bonusspel van de Turboplay vanzelf. De tweede manier is dat je de gewonnen credits van het basisspel doorschuift naar boven door op de save kop te drukken van de Turboplay.

Om aan het bonusspel te beginnen is het niet verplicht om een prijs gewonnen te hebben op de Turboplay. Je kan ook een aantal maal op de choose game knop drukken. Dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid credits die je in wilt zetten. Je kan namelijk voor 4 credits of voor 16 credits tegelijk spelen op de Turboplay. Het voordeel van het bonusspel is dat alle prijzen in willekeurige volgorde tellen, het enige wat wel meetelt is dat dezelfde symbolen aansluitend moeten zijn op de rollen. Nog een ander mooi voordeel is dat als je op een inzet van 16 credits speelt elke joker die je op 1 van de rollen krijgt een mysteryprijs oplevert. Dit kan dus flink op gaan lopen op de Turboplay!

joker

De Joker met een uitbetaling van 200 credits bij een inzet van 16

Uiteindelijk, als je flink wat hebt gewonnen, druk je op de collect knop linksonder. Maar daarmee is het feest nog niet voorbij. Iedere keer als je namelijk de meter leegd, heb je de mogelijkheid om die te verdubbelen tot maximaal 200 credits! Dit kun je doen met de head tail knop, de kop of munt functie.

Head Tail

De Head en Tail knoppen

Er is dus meer dan genoeg kans om veel te winnen met de Turboplay. Veel succes en veel plezier!

Turbo Play Gokkast

Of klik op Turboplay om op een groot nieuw scherm te spelen!

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , . Bookmark the permalink.