Toptimer Gokkast

toptimer gokkast

De Toptimer Gokkast is een van de leukere fruitautomaten uit de Eurocazino gokkasten stal. Met maar liefst vijf winlijnen in het vervolgspel en een mooie top uitbetaling en de kans om 600 credits te winnen met een inzet van maar 20 punten is de Toptimer Gokkast dan ook een kandidaat uit duizenden. Deze gokkast ziet er modern uit en heet een mooi zwart tintje wat hem een luxe feel geeft.

Layout van de Toptimer gokkast

De Toptimer gokkast heeft, zoals we boven al meldden een luxe zwarte tint met een mooi glans laagje wat hem de luxe feel geeft en bovendien een nieuwe frisse uitstraling. Verder heeft de Toptimer gokkast in principe twee verschillende spellen zoals wel vaker het geval is bij gokkasten van een goed niveau. Een basisspel waar je met 1 credit tegelijk speelt en die in totaal drie rollen heeft met 1 winlijn, en een vervolgspel wat ook uit drie rollen bestaat maar dit keer maar liefst 5 winlijnen. Rechtsboven de Toptimer gokkast heb je het logo wat in een rood oranje gloed is gemaakt. Daaronder heb je vier meters die allemaal gevuld kunnen worden als je met het vervolgspel gaat beginnen en of er al op aan het spelen bent. Als je die meters bij elkaar optelt dan kom je een stapje lager en dat is de totale meter. Daarop komen de credits samen waarmee je aan het spelen bent in het vervolgspel van de Toptimer gokkast.

Als we nu naar links gaan zien we de drie verschillende rollen van het vervolgspel. Alle drie de rollen van het vervolgspel van de Toptimer gokkast zijn verschillend omdat er op iedere rol een joker op voorkomt. En die joker die zorgt er in feite voor dat je grote prijzen kan winnen. En over de joker gesproken, dat is het volgende punt die we tegenkomen op onze route door de Toptimer gokkast. Die zit net rechtsonder de derde rol van het bovenspel, en de derde rol van het basisspel (waar we dadelijk op in zullen gaan). Op dat joker logo zie je dat iedere joker die op een van de rollen verschijnt een mystery prijs geeft van 10 tot 200 credits per spel bij een inzet van 200 credits. Als je dan op iedere rol een joker hebt heb je dus kans om 600 credits te winnen!

Basisspel en vervolgspel van Toptimer Gokkast

Als we nu naar links gaan zien op de Toptimer gokkast we het prijzenschema met allemaal credits die je kan winnen als je speel op het vervolgspel van de Toptimer gokkast. De kleinste prijzen zijn 40 credits voor andere andere drie citroenen fruitsymbolen op de rollen en de hoogste, ja die ken je al, maar liefst 600 credits voor 3 jokers, op alle drie de rollen 1. Verder heb je ook de grotere prijzen van 80 punten voor 3x onder andere de zevens en kronen (het is even een kleine selectie, alle prijzen kun je natuurlijk boven zien op het screenshot van de Toptimer gokkast). Onder dat prijzenschema kun je de drie rollen van het basispel zien. Ook die drie rollen zijn allen net iets anders, maar dat verschilt niet veel. En rechts daarvan zie je het prijzenschema van het basisspel van de Toptimer gokkast. De minimale prijs die je hier kan winnen zijn 4 credits voor de kersen fruitsymbolen op de eerste rol. Let wel op dat er een kans bestaat dat je 0 credits wint. Het zit namelijk zo, als je de eerste kersen ziet verschijnen zal er automatisch een kop of munt spel beginnen, 4 of 0. Deze zal  op en neer knipperen en vanzelf stoppen. Pas dan kun je zien of je hebt gewonnen of niet. Maar de grootste kans om te winnen op de Toptimer is door met 20 credits per ronde te spelen, dat is 2 Euro, maar je hebt dan de grootste kans om allerlei prijzen te winnen en dan maar liefst 600 credits!

 

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , , . Bookmark the permalink.