Red Hot Active Gokkast

Red Hot Active Gokkast

De Red Hot Active Gokkast van Eurocazino is een leuke spannende gokkast met twee verschillende spellen waar je veel kan winnen en waar je uren op kan spelen zonder je je te vervelen. Sowieso is de layout een toppertje en krijg je nostalgische gevoelens naar de Hellraiser gokkast die we nog herkennen uit de Fruitluck Gokkasten serie. Vergeet daarbij niet dat de Red Hot Active gokkast speciaal is gemaakt voor Eurocazino en wel degelijk anders is dan de meeste fruitautomaten die we kennen uit de Eurocazino serie. De Red Hot Active Gokkast bestaat uit twee verschillende spelen. Wellicht kun je ze al raden als je meer hebt gegokt, zo niet dan kunnen we melden dat het het red hot active basisspel is en het vervolgspel of het bonusspel, beide benamingen zijn goed.

Red Hot Active Layout en hoe hij eruit ziet

We beginnen bij de Red Hot Active linksboven met het schitterend gemaakte logo wat er vurig uitziet en een duiveltje als symbool heeft. Hij is dus de mascotte van de Red Hot Active gokkast. Nog een tip, hou het logo goed in de gaten, dit zijn namelijk de jokers die jou een mystery prijs geven als je ze op 1, 2, 3 of 4 rollen tegelijk krijgt. De volgorde daarvan is van links naar rechts en natuurlijk horizontaal op de middelste winlijn. Daar komen we zometeen op.

Als we vanuit het logo naar beneden gaan zien we het bovenste prijzenschema van de Red Hot Active Gokkast, daar kun je al zien dat de prijzen oplopen van 5 tot 100 credits winst per ronde. Als we daar naar beneden gaan zien we de vier rollen van de Red Hot Active waar het spel op gespeeld wordt. Zowel het basisspel als het bonusspel wordt hierop gespeeld. Ook kun je op de vier rollen zien dat het spel op 10 winlijnen gespeeld wordt. Dit is trouwens alleen in het bonusspel waar je met een inzet van 5 of 10 of 20 kan spelen en zo meer en meer winlijnen kan activeren. Het ligt dus aan je inzet hoeveel lijnen op gaan lichten op de Red Hot Active Gokkast van Eurocazino gokkasten. Als we nu naar onder gaan en dan naar rechts dan zien we de rest van het prijzenschema waar je kan zien dat het aantal credits ook flink oploopt. Bijvoorbeeld bij 4 bellen heb win je al 200 credits per ronde!

Red Hot Active Gokkast Spel

Het spel wordt gespeeld als beginspel in het basisspel op de vier rollen waar we het boven over gehad hebben. De vier rollen hebben ieder een eigen waarde en zijn verschillend, het tellen begint dan ook op de meest linker rol van de vier. Door alle vier de rollen loopt 1 zwarte lijn (in het basisspel van de Red Hot Active), dat is de winlijn die je in de gaten moet houden want daarop zullen je combinaties vallen. De winlijn is horizontaal en loopt van links naar rechts, en vanuit die hoek zullen de combinaties geteld worden. De prijzen in het basisspel zijn verschillend, een voorbeeld als je 3x het klavertje 4 weet te scoren krijg je al gauw 10 credits, maar krijg je 3 bellen (van links naar rechts) dan win je al snel 100 punten wat flink op kan lopen in het bonusspel. Want daar tellen de Red Hot Active logo’s als bonus en als jokers dus je maakt veel en veel sneller combinaties waar je dan per ronde meer dan 200 credits kan winnen.

 

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , . Bookmark the permalink.