Overdrive Gokkast

Overdrive Gokkast

Eurocazino heeft de Overdrive gokkast uitgebracht die een race achtige uitstraling heeft, wat uniek is in de wereld van online fruitautomaten. De Overdrive gokkast is er eentje die in feite heel erg simpel is in gebruik en onzettend leuk is om uren op te te spelen en wellicht mooie prijzen mee te winnen. Het spelen zelf is ook gemakkelijk om te doen, je kan kiezen of je voor geld wilt gokken of wilt spelen voor plezier zonder geld, de zogenaamde fun way. Hiermee krijg je één Euro om mee proef te spelen en een aantal rondjes gratis te draaien of op de knop te drukken.

Dit is trouwens ongelimiteerd en je kan zo lang als je wilt en zo vaak als maar kan gratis spelen op de Overdrive Gokkast zonder iets te betalen of je portmonnee te trekken zoals soms bij andere gokkasten aanbieders. Mocht na een tijd spelen wel van plan zijn om daadwerkelijke prijzen te winnen, of wil je meteen in het diepe springen en voor geld spelen dan kun je dat op twee verschillende manieren doen bij alle Eurocazino Gokkasten. Je kan bellen naar een telefoonnummer en een bijgeleverde code (zie het betaalscherm van de Overdrive Gokkast) intoetsen, of je kan geld overmaken via iDeal (wat wij eigenlijk aanraden omdat je dan ineens meer geld kan storten en niet de hele tijd de telefoon moet pakken). Verder is de Overdrive Gokkast een topper om veel prijzen te winnen en je credits flink omhoog te pompen, je kan namelijk in het vervolgspel flink veel geld binnenhalen doordat er 2x een symbool is waarmee je 200 credits per ronde mee kan winnen! Dat zijn de versnellings logo’s (3 op een rij) en de natuurlijk al veel langer bekende bellen symbolen (ook alle 3 op een rol).

Overdrive Gokkast layout

De Overdrive gokkast is vanaf het begin af aan al een goede eye catcher die door zijn felle kleuren en zijn race imago als fruitautomaat heel erg aantrekkelijk is. We zullen linksboven beginnen bij het logo van de Overdrive gokkast waar je meteen al ziet dat de naam op een finish vlag is afgedrukt. Ook is de O van de Overdrive Gokkast gemaakt in de vorm van een versnellingspook waarmee je de indruk krijgt dat je op deze automaat snel geld kan winnen. Daaronder zie je de Clubmeter van de Overdrive Gokkast waar het tegoed op gestort wordt als je aan het vervolgspel gaat beginnen. Links daarvan zijn 2 meters waar uitleg staat wat er gebeurt als je een logo van de Overdrive Gokkast scoort bij verschillende inzetten, namelijk een eerste inzet van 5 credits per ronde en de maximale inzet van 10 credits per ronde. In feite zijn de symbolen en logo’s dan gewoon jokers en gelden ze voor ieder ander symbool wat je dan op je scherm krijgt.

Daaronder heb je de vier rollen waar zich het hele spel op afspeelt. De vier rollen van de Overdrive gokkast worden geteld van links naar rechts te beginnen links. Ook zie je 10 verschillende winlijnen, die je kan herkennen aan de nummers 1 tot en met 10 naast de rollen. Die refereren aan de rode lijnen die verticaal of horizontaal over de rollen lopen. Rechts van de vier rollen heb je het kop of munt spel. Heel simpel gezegd, als je iets wint in het basisspel van de Overdrive Gokkast heb je de kans om je winsten te verdubbelen, kop of munt. Dan als we nu weer naar rechts gaan zie je de fruitsymbolen die je op je rollen zult krijgen. Dit zijn de prijzenschema’s waarop alle combinaties afgebeeld staan. In het basisspel zie je dat je 2x een 100 credit winst kan pakken als je of 3 bellen scoort of 3 Overdrive Gokkast symbolen (de versnellingspook symbool). En daarboven zie je de grote schema’s waarop staat hoeveel je in het vervolgspel kunt winnen. En dat loopt op tot maar liefst 200 credits per rond bij een inzet van 10 credits!

Spelen op de Overdrive Gokkast

Het spelen op de Overdrive gokkast gaat heel gemakkelijk. Als eerst speel je op het basisspel waar je voor een inzet van 1 credit, 1 winlijn voor terugkrijgt die, horizontaal, van links naar rechts wordt geteld. Maar je hebt ook kans om 3 symbolen te krijgen vanaf rol 2 dan 3 en als laatste vier. De maximum score in het basisspel is ook hoog en er zijn, zoals eerder gemeld 2 verschillende symbool combinaties die je het recht geven op een uitbetaling van maar liefst 100 credits! Als je dan ook nog de verdubbelaar kan pakken en je gokt goed kun je die 100 credits verdubbelen, wat het rekensommetje dan maakt dat je per ronde in het basisspel als een kans hebt om 200 credits per ronde te winnen!

In het vervolgspel van de Overdrive gokkast tellen alle winlijnen, ongeacht je inzet. De minimale inzet in het vervolgspel is of zijn 5 credits en het maximale is of zijn 10 credits per ronde. De Overdrive gokkast heeft een spannend bonusspel waar je met een inzet van 5 credits ook 100 credits per ronde kan winnen maar de minste prijs, is al 10 credits bij een inzet van 5 punten. Ga je met 10 punten per ronde spelen dan stijgt de minimale prijs die je kan winnen al gauw naar 40 punten! Mocht je dan het maximale winnen, de 200 credits dan houdt het nog niet op, want als je dan de verdubbelaar pakt kun je dus op de Overdrive Gokkast 400 credits per ronde winnen.

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , , . Bookmark the permalink.