OldTimer

oldtimer

De Oldtimer gokkast is een van de grotere klassiekers uit de Tanzoo Gokkasten familie. Ook vinden wij de Oldtimer gokkast een van de leukere en sneller speelbare gokkasten. Aangezien de Oldtimer fruitsymbolen heeft mag je hem ook onder de grote noemer fruitautomaten noemen maar wij gebruiken gokkasten omdat dat in feite alles samenvat. Maar goed, dat is ter info. We zullen het gaan hebben over de werking van de Oldtimer gokkast en de verschillende gok en speelmogelijkheden op deze Tanzoo gokkast zodat jij als speler in ieder geval weet waar je aan toe bent en hoe de Oldtimer gokkast werkt. Na het goed bestuderen van deze tips en het vaak spelen zul je merken dat de Oldtimer gokkast enorm gebruiksvriendelijk is en dat je net zo goed snel een gokje kan wagen alsmede urenlang speel plezier kan hebben.

De spellen van de Oldtimer Gokkast

De Oldtimer gokkast is een van de vele online gokkasten die drie spellen in  zijn systeem heeft. Vooral bij de gokkasten van Tanzoo en de Fruitluck gokkasten komt dit vaak voor. Deze klassieker bevat in feite een normaal basisspel waar je al flinke grote stappen kan maken en een mooie winst kan scoren, een 0-1 spel en natuurlijk een bonusspel ook wel aangeduidt als bovenspel waar je nog meer mooie winstgevende combinaties kan maken. Doordat er drie verschillende spellen zijn op de Oldtimer gokkast is het een mooie gevarieerde automaat die naar onze mening niet verveeld en waar je terecht kan voor een paar mooie, en winstgevende uren.

Het basisspel van de Oldtimer Gokkast

Als je het stuk hierboven hebt gelezen dan weet je dat de Oldtimer gokkast uit drie verschillende spellen bestaat en in theorie niet veel verschilt van veel andere gokkasten. Zoals we al zeiden, in theorie, want niet alleen is de lay out mooi en rustgevend maar ook de spellen zijn alle drie net iets anders dan de meeste online gokkasten. Het basisspel van de Oldtimer Gokkast werkt als volgt. Er zijn drie duidelijke rollen beschikbaar waarmee je al veel mooie winst combinaties kan maken. De tekens op de Oldtimer gokkast zijn niet alleen duidelijk maar ook goed zichtbaar en groot genoeg waardoor je in feite in een oogopslag kan zien of je een mooie gok combi hebt gemaakt. Daarbij komt nog het voordeel dat het BAR symbool

bar gokkasten symbool

Het bar symbool van de Oldtimer Gokkast

In sommige combinaties voor elk ander symbool geldt en het dus in feite een joker is, waardoor wederom je winstkansen vergroot worden op de Oldtimer gokkast van Tanzoo. Hieronder hebben wij wat voorbeelden van mooie winst combinaties

winst combinaties gokkasten

De verschillende winst combinaties

Nog een ander groot voordeel en pluspunt aan de Oldtimer is dat drie sterren, kriskras door het spel heen en in zicht 20 punten oftewel credits opleveren! Dat zijn dus nog meer manieren om een winst te halen en je dus een nog groter voordeel hebt om vaak prijzen te pakken. Alle gewonnen credits kun je mooi opsparen en uiteindelijk innen en laten storten naar je bankrekening. Dit gebeurt altijd in 24 uur. Dus je kan al heel snel over je gewonnen geld beschikken.

Het bonusspel

Ook dit gebeurt heel gemakkelijk op de Oldtimer gokkast namelijk via de choose game knop waarmee je kan kiezen of je voor het basisspel wat we hierboven uitgelegd hebben of voor het bonusspel van de Oldtimer gokkast. In het bonusspel van de Oldtimer is er maar een inzet mogelijk, namelijk 5 credits per spel. Wat je daar dan voor krijgt zijn 5 actieve winlijnen! Zo maak je nog meer kans op mooie combinaties hieronder hebben wij er een paar geselecteerd:

5 winlijnen

De 5 winlijnen in het bonusspel

Om aan het bonusspel van de Oldtimer deel te nemen moet je eerst het 0-1 spel spelen wat in feite een simpel win-win spelletje is.

0-1 spel

Het 0-1 spel

Ook kun je in het bonusspel maximaal 800 credits beheren of opgespaard hebben, dit is een maximaal van 200 credits per Oldtimer meter. Een voordeel van de Oldtimer gokkast is dat als de meters in het bonusspel hun maximale waarde hebben bereikt ze dan meteen naar het benedenspel over worden gezet. Zo spaar je niet alleen boven een mooi bedrag op maar bouw je beneden de winst ook nog hoger op! Al met al vinden wij de Oldtimer gokkast een topper uit de Tanzoo gokkasten serie en wensen wij jou enorm veel plezier (en winst)!

Oldtimer Gokkast

Klik op Oldtimer om de Oldtimer Gokkast op een groot scherm te spelen!

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , . Bookmark the permalink.