Hellraiser Gokkast

hellraiser gokkast

Een van de leukere gokkasten uit de Fruitluck stal is de HellRaiser Gokkast. Deze mooie en duivelse verschijning is al een tijd te vinden bij de verzameling van Fruitluck Gokkasten. De mooie kleurencombinatie van rood en geel geven de naam van de Hellraiser gokkast eer aan. Bovenaan het gokspel zie je de naam en het logo met een klein duiveltje. Daaronder heb je de rollen.

rollen van de hellraiser gokkast

De rollen van de Hellraiser Gokkast

Dit zijn er vier en in het basisspel van de Hellraiser Gokkast komen ze ook alle vier voor en worden alle vier de rollen gebruikt. Dit geldt voor de een credit spelen, maar ook voor de hogere inzetten waar we zodadelijk op terug zullen komen.

Layout van de Hellraiser Gokkast

Onder de vier rollen van de Hellraiser gokkast zie je de winsten die je krijgt tezamen met de logo’s.

de te winnen credits

Hier zie je een verzameling van de te winnen credits.

Ook zie je aan de logootjes daarboven hoeveel winlijnen er meetellen. Daar rechts van zie je de bellen.

bellen vd hellraiser

De bellen van de Hellraiser met de combinaties en de winsten.

Deze bellen zijn specifiek gemaakt voor de Hellraiser Gokkast en zorgen dus voor de extra bonussen die je in het bovenspel oftewel het bonusspel kunt winnen. Daaronder zie je je punten en het 0-1 spel

0-1 spel

Het 0-1 spel om te wisselen tussen bonusspel en basisspel.

wat er voor zorgt dat je je punten die je in het basisspel van de Hellraiser gokkast hebt gewonnen over kunt zetten naar het bonusspel van deze speciale fruitautomaat. Nu schuiven we weer een stukje door en dan zien we de kop of munt knop.

kop of munt knop

De kop of munt knop om de gewonnen punten te verdubbelen.

Hiermee kun je je winst verdubbelen op het moment dat deze begint te knipperen. Verder spreek de kast voor zich en zul je je wel vermaken. Maar om goed te beginnen zullen we verder in gaan op het reilen en zeilen van deze sublieme automaat onder de gokkasten.

Hoe werkt de Hellraiser gokkast

Zoals we eerder hebben gemeld werkt de Hellraiser gokkast gemakkelijk en is hij toegankelijk voor veel spelers. We houden toch een slag om de arm en moeten erbij vermelden dat een beginnende speler beter met een gokkast als de Double Sixteen uit de voeten kan en zo even kan wennen. Zoals we al eerder vermeldden bestaat deze gokkast uit een basisspel en een bonusspel, maar zoals je al kan zien aan het screenshot zijn het geen aparte rollen. Beide spellen worden op dezelfde rollen gespeeld. Het enige verschil is dat er met de inzetten gewisseld kan worden, namelijk 1 voor het basisspel,

inzet 1 voor het basisspel

De 1 inzet voor het basisspel van de Hellraiser gokkast

daarna hebben we de inzet 5,

inzet 5 met winlijnen

De inzet van 5 credits met de behorende winlijnen.

de opvolger daarvan is ook logisch namelijk 10.

inzet 10 credits

De 10 credits inzetten.

En als laatste hebben we de inzet van 20

de laatste 20 credits

En de laatste inzetmogelijkheid van de Hellraiser gokkast de 20 credits per spel.

De bellen (duiveltjes) v.d. Hellraiser

Hier draait de hele gokkast om. Het is de bedoeling om namelijk drie bellen kris kras naast elkaar te krijgen op alle 4 de rollen. Op dat moment word het Hellraiser gokkast spel geactiveerd. Per spel nemen de duiveltjes af en het spel zal doorgaan totdat ze allemaal op zijn, maar vanaf het moment dat je tijdens een ronde weer wat wint, dan zul je zien dat de Hellraiser gokkast duiveltjes weer aangevuld worden en je nog even door kunt gaan met spelen op deze bijzondere speelautomaat. Voor de rest spreekt de Hellraiser gokkast voor zichzelf en zul je toch zelf de kast uit moeten proberen. Je kan gratis gokken om het uit te proberen.

Hellraiser gokkast screenshot

meer online gokkasten

This entry was posted in Gokkasten. Bookmark the permalink.