Going Bananas Gokkast

Going Bananas Gokkast

Een van de allerleukste online gokkasten blijft de Going Bananas Gokkast van Tanzoo. De layout is hartstikke mooi, kleurrijk en ingericht als een echte jungle. Het basispel, wat zich linksonderin afspreelt heeft 3 rollen met de alombekende fruit symbolen en het bonussymbool, de aap. Daarboven bevindt zich het bonusspel dat uit 4 rollen bestaat en ook weer fruitsymbolen heeft. Aan de rechterkant van het bonusspel van de Going Bananas Gokkast hebben meter 1 tot en met 4. Hierop worden de credits bijgehouden, hierop komen we later terug. En rechts daarvan hebben we een afbeelding van de losgeslagen aap, maar die mag je negeren. En daar weer naast heb je de symbolen die op gaan lichten als je het bonusspel gaat spelen. Onderin heb je de te winnen credits en de knoppen zijn zoals veel gokkasten, innen, vast, kop, munt en start.

Werking van de Going Bananas Gokkast

De Going Bananas Gokkast heeft een normaal basisspel waar je al veel gokkast credits kan verdienen, een 0-1 spel waar je de gewonnen of gekochte credits over kan hevelen naar het bonusspel van de Going Bananas Gokkast. En het bonusspel is het derde element van de Going Bananas Gokkast. Verder heeft deze fruitautomaat 4 meters die de credits bijhouden van het bonusspel. Op deze meters kun je maximaal 800 punten bij elkaar verdienen of sparen, de rest gaat dan naar de meter beneden. Op de layout van de Going Bananas Gokkast is dat de Supermeter.

supermeter

De Supermeter waar je je gewonnen credits kunt zien

Het basisspel

Het basisspel van de Going Bananas Gokkast spreek in feite voor zich en is zoals veel andere online gokkasten voorzien van de nodige fruit symbolen. Op de fruitautomaat zelf heb je een tabel waar je kan zien hoeveel de combinaties van de symbolen opbrengen.

basisspel en credits tabel

Het basisspel en een tabel met de te behalen credits.

Maar er is iets geks met het basisspel van de Going Bananas Gokkast. Op iedere rol heb je een symbool van die wilde aap waar we het boven over hadden.

aapje op de gokkast

Aapje symbool op de gokkast

Die wilde aap betekent in dit geval goed nieuws, hij brengt namelijk geluk! Mocht je namelijk een aap krijgen op de eerste twee rollen dan krijg je een mystery prijs. Maar het wordt nog leuker, want de Going Bananas Gokkast geeft je namelijk nog een mystery prijs als je drie aap symbolen kris kras door je scherm in beeld krijgt. Al staat hij niet op de winlijn, maar zie je hem wel, dan is het kassa en win je de mystery prijs. De punten die je in het basisspel van de Going Bananas Gokkast wint kun je innen of opsparen en naar de clubmeter sturen.

Bonusspel van de Going Bananas Gokkast

Om bij het bonusspel van de Going Bananas Gokkast te komen moet je of veel punten hebben opgespaard of met een hogere inzet spelen. Met de knop kies inzet kun je de hoeveelheid kiezen.

kies inzet knop

Kies je inzet knop

De minimale inzet daarbij zijn 5 credits, het maximaal aantal credits wat je in kan zetten is 20. Dat zijn trouwens ook de 2 enige mogelijkheden bij het bonusspel van de Going Bananas Gokkast. Maar let op, mocht je voor 5 credits spelen dan krijg je al 27 winlijnen, speel je voor 20 credits dan krijg je maar liefst 54 winlijnen! Daarom heet deze fruitautomaat de Going Bananas Gokkast omdat het een dolle boel is. Maar we zijn nog niet klaar, want als je voor 20 credits in gaat zetten, en je krijgt dan een aap op je scherm dan win je sowieso altijd een mystery prijs. Er zijn dus veel voordelen om op de Going Bananas Gokkast te spelen, deze topper is dan ook een van onze favorieten. Om gratis deze gokkast uit te proberen klik je op het plaatje hieronder. Veel Speelplezier!

Going Bananas

klik op de Going Bananas Gokkast om op een groot scherm te spelen!

meer online gokkasten

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , . Bookmark the permalink.