Fire and Ice

Fire and Ice

Dit is een mooie topper uit de stal van de Eurocazino Gokkasten, namelijk de Fire and Ice gokkast. Bij dit spel draait het allemaal om de Fire punten. Die kun je al verdienen bij een minimale inzet van 10 credits of 20 credits, waardoor de winst dan respectievelijk 50 fire and ice punten of 100 fire and ice punten zijn als op alle 3 de rollen die symbolen tevoorschijn komen of worden verlicht.

Fire and Ice Symbolen

fire symbolen

De Fire Symbolen

Hierboven zie je het symbool voor fire die je dan op een van de rollen tegen kunt komen van de Fire and Ice gokkast.

ice symbolen

De Ice Symbolen

En hierboven zie je de symbolen voor Ice, die je ook weer op een van de rollen kunt zien op de Fire and Ice.

Hoe het Fire and Ice spel werkt

Nadat je meerdere symbolen te pakken hebt kunnen krijgen begint de feature van Fire and Ice. In deze feature, of bonusspel kun je kiezen uit twee verschillende bonusspellen, namelijk de Fire of de Ice game.

Het Fire spel:

Er wordt ten eerste eerst 10 of 20 credits per spel (op de Fire and Ice) gepakt, dit ligt er ook aan hoeveel je vantevore in hebt gezet in het normale spel, of het clubspel op de fire and ice gokkast. Voor ieder verloren leven, oftewel een duiveltje, worden er punten, credits bijgeteld, deze waardes zijn respectievelijk 10 of 20 . Alle duivels gaan trouwens ook aan als je wint, mochten ze allemaal uitgaan doordat je niks wint dan stopt het fire spel op de Fire and Ice gokkast.

Het Ice spel:

Doordat er minder ice logo’s op de Fire and Ice, zijn en het dus wat minder vaak voorkomt kost het ice spel, of het ice bonusspel geen enkele credit, geen inzet dus op de Fire and Ice. Wel krijg je per verloren leven, of verloren duiveltje er 10 of 20 credits, fire punten bij op de Fire and Ice gokkast. Als je een verliezende ronde speelt, dan stopt het ice bonusspel en worden de overige punten weer bij de clubmeter credits gevoegd op de Fire and Ice gokkast.

Wij wensen jou veel (win) plezier en veel winst toe!

fire and ice gokkast

Fire and Ice Gokkast screenshot

Of klik op Fire and Ice om op een groot nieuw scherm te spelen!

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , , . Bookmark the permalink.