Easy Streak

Easy Streak

Easy streak is een kleurrijke mooie gokkast die perfect in het plaatje van de Eurocazino gokkasten past. Easy Streak is een brede gokkast met rechtsbovenin het logo, daaronder de inzet mogelijkheden, namelijk 5, 10 of 20 credits tegelijk. Rechtsonder de Easy Strak zie je de win combinaties bij verschillende inzetten en linksonderin zie je de win combinaties die betrekking hebben op iedere rol. Als je bijvoorbeeld de meloen krijgt op rol een en twee krijg je 10 credits, krijg je de meloen op rol een, twee en drie dan krijg je tien keer zoveel credits op de Easy Streak, namelijk honderd. Simpel, en dat is de rede waarom deze gokkast Easy Streak heet.

Hoe speel je Easy Streak

Easy Streak bestaat, eigenlijk net zoals de meeste gokkasten, uit twee spellen, het basisspel en een bonusspel. Het basisspel van de Easy Streak wordt gespeeld op 1 winlijn, de winsten kun je zien in het schema linksonder.

Het Bonusspel

In het immens mooie Easy Streak bonusspel speel je op maar liefst vijf (5) winlijnen die je kansen enorm vergroten. Dit is een minimale inzet. De andere, nog hogere inzetten op de Easy Streak zijn, tien en twintig. Dit zijn flinke bedragen, oftewel credits, maar bij de hoge uitbetaling is het flink de moeite waard! De bedoeling van deze simpele maar leuke gokkast is dat je het Easy Streak spel gaat spelen.

Hoe krijg je de Easy Streak Ringen

Dat zijn de ringen die je linksboven ziet. Als je namelijk in het bonusspel vijf credits inzet, en je op alle drie de rollen een rode sleutel krijgt dan gaat de easy streak ring draaien. Zet je tien in, en krijg je of op alle drie de rollen drie blauwe of drie rode sleutels dan ga je ook de Easy Streak speelronde in. Zet je twintig credits in dan maakt het niet uit hoeveel welke kleuren sleutels je krijgt, je gaat dan automatisch de Easy Streak Ringen in!

Easy Streak inzetten

De verschillende inzetten voor de Easy Streak

Nu komt het leukste, de Easy Streak Ringen. Want na het activeren van deze mogelijkheid gaat als eerste de buitenste ring draaien, hier vind je de waardes, 40, 60, 80 en 100 credits. Dit betekent dus dat je deze bedragen wint als de ring stopt! Stopt de Easy Streak op een van de pijltjes? Dan gaat hij de volgende ring in, deze waardes zijn 80, 100, 160  en 200 credits! Sta je ook hier op een rode pijl, hou je dan vast want die waardes zijn 200, 300, 400 of 600 credits waard!

ringen

De verschillende ringen met de te winnen credits

Je wint dus altijd als je in de Easy Streak zit.
Ook hier kun je weer een aantal rondes gratis spelen om gewoon te proberen hoe deze gokkast werkt en of de Easy Streak uberhaupt wel iets voor jou is. Maar we kunnen je nu al garanderen dat Easy Streak ons al urenlang speel plezier heeft opgeleverd!

Easy Streak Gokkast

Of klik op Easy Streak om op een groot nieuw scherm te spelen!

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , , , . Bookmark the permalink.