Double Sixteen Gokkast

double sixteen gokkast

Een van de leukere Fruitluck Gokkasten is de Double Sixteen gokkast. Deze mooi vorm gegeven online gokkast heeft de naam Double Sixteen gokkast omdat hij twee keer zestien  winlijnen heeft. Dat zijn er dus zestien per spel. Het basisspel van de DoubleSixteen gokkast heeft er 16 en het bovenspel oftewel het bonusspel heeft 16 winlijnen. De Double sixteen is rood en geel en heeft 10 club meters die zich rechtsboven bevinden. Aan de linkerkant van de Doublesixteen gokkast bevinden zich de rollen, boven de rollen van het basisspel, daar boven heb je de rollen van het bonusspel, of zoals de mensen van Fruitluck gokkasten het noemen, het bovenspel.

bovenspel

Het bonusspel van de Double Sixteen Gokkast

Het basisspel van de Double Sixteen Gokkast

In het basisspel van deze mooi vorm gegeven gokkast van Fruitluck heb je de mogelijkheid om met 4 rollen tegelijk te spelen en maar liefst 16 mogelijke winlijnen te selecteren. Dit ligt natuurlijk er aan hoeveel je inzet op deze gokkast. In het basisspel van de Double sixteen gokkast kun je verschillende inzetten kiezen. Als eerst, en tevens minimale inzet is er de inzet van 5 credits per spel.

inzet 5 credits

Inzet van 5 credits

Daar krijg je drie rollen voor terug en 4 winlijnen, wat op zich niet verkeerd is. Met deze drie rollen op de Doublesixteen gokkast kun je al veel mooie combinaties maken en zodoende veel credits verdienen die je of opnieuw in gaat zetten bij de hogere “stakes” of uit laat betalen, wat uiteindelijk wel de bedoeling is natuurlijk als je wat wint op de DoubleSixteen gokkast of andere gokkasten. Enfin, na de inzet van 5 credits hebben we de inzet van 10 credits.

Credits bij de Double Sixteen Gokkast

Hier krijg je op de Double sixteen gokkast wel degelijk 4 rollen voor terug, en een verdubbeling van het aantal winlijnen, namelijk 8 winlijnen.

inzet bij 10 credits

8 winlijnen bij een inzet van 10 credits

We gaan door op de Double sixteen gokkast met een inzet van 20 credits, wat je hiervoor krijgt zijn de volle 16 winlijnen in het basisspel.

16 winlijnen doublesixteen gokkast

16 winlijnen, de hele onderste rol bij een inzet van 20 credits

Dat betekent dus dat je 16x meer kans maakt dan normaal als je maar 1 winlijn hebt, en dat is de rede waarom de Double Sixteen gokkast van Fruitluck gokkasten een ongelofelijke klapper is die snel veel geld voor jou binnen kan trekken en zeer goed uitbetaald! Wil je helemaal en optimaal profiteren van de Double Sixteen Gokkast dan moet je gaan spelen voor 40 credits per spel. Hierbij maak je gebruik van 32 winlijnen, ik herhaal 32 winlijnen op deze topper, de DoubleSixteen Gokkast!

32 winlijnen op gokkasten

Alle winlijnen geactiveerd, 8 rollen tegelijk bij een inzet van 40 credits.

Bonusspel en conclusie

Doordat alle vier de rollen van het basisspel van de DoubleSixteen Gokkast gaan draaien, en je dus de volle 16 winlijnen krijgt beneden, en alle vier de rollen in het bonusspel gaan draaien heb je dus in totaal 32 winlijnen. En daarom heet de Double Sixteen Gokkast dus dubbel zestien. Alle rollen van de DoubleSixteen Gokkast gaan dan draaien, alle winlijnen staan aan en het is aan het lot (en aan de afstelling van de Double Sixteen gokkast). Over de afstelling gesproken, wij hebben gemerkt dat de gokkasten van Fruitluck  en van Tanzoo enorm goed afgesteld staan, dit is niet de eerste keer dat we dit gemerkt hebben, zo ook bij bij de WildTimer gokkast van Tanzoo. Kortom de Double Sixteen Gokkast is een mooi vorm gegeven gokkast die maar liefst 32 winlijnen heeft die je met 40 credits per spel aan kan wakkeren, maar daardoor je kansen 32x zo groot zijn dan anders!

DoubleSixteen Screenshot

Klik hier om een groot scherm op de DoubleSixteen Gokkast te spelen.

This entry was posted in Gokkasten. Bookmark the permalink.