Club Millionaire Gokkast

club millionaire

Club millionaire gokkast layout

De Club Millionaire Gokkast blijft volgens ons een van de meest leuke en mooiste gokkasten waar je op dit moment op kan spelen. Met een schitterende layout, mooie kleuren en met het gevoel alsof de rollen en het bonusspel zich echt achter glas bevind blijft de Club Millionaire Gokkast wel een van de betere toppers van Eurocazino.

Rollen van de club millionaire

De drie rollen van de Club Millionaire

Aan de linkerkant van de Club Millionaire bevinden zich de rollen, waar er drie van zijn. Daarboven en rechts van de rollen zie je de winsten die je kan behalen per inzet. Je hebt vijf verschillende inzetten, namelijk 1 (voor het basisspel), 5 credits, 10, 20 en 40 credits per speel ronde op deze fruitautomaat.

Basisspel van de Club Millionaire

Aangezien er in het basisspel van de Club Millionaire gokkast wordt gespeeld met maar 1 credit tegelijk, krijg je daar ook maar 1 winlijn voor terug. Maar dat wil niet zeggen dat je niks wint. Hieronder hebben wij het schema met de basiswinsten die je krijgt bij een inzet van 1 credit op de Club Millionaire:

basisspel winsten credits club millionaire

De te winnen credits in het basisspel van de Club Millionaire

Verder is het ook handig dat deze gokkast automatisch goede en gunstige rollencombinaties vasthoudt. Hiermee heb je een nog grotere kans om bij een volgende ronde een prijs te winnen. Ook kun je de gewonnen prijzen door middel van de GAMBLE knop

gamble knop

De Gamble knop, om je winst te verdubbelen.

verdubbelen tot een maximaal van maar liefst 200 credits! Als je op de CHOOSE BET knop drukt krijg je per hogere inzet een andere wintabel te zien. En hiermee kom je in het bonusspel van de Club Millionaire Gokkast.

 

Bonusspel van de Club Millionaire Gokkast

Om in het bonusspel te komen is het de bedoeling dat je met meer dan 1 credit tegelijk gaat spelen. Je kan dan kiezen om te gokken voor 5 credits, 10 credits, 20 of 40 credits per spel. Bij iedere inzet zie je ook dat je meer kans hebt om grotere prijzen te winnen. Zo zullen drie meloenen in het basisspel jou 40 credits opleveren, maar in het bonusspel als je voor 40 credits speelt 200 credits! Dat is dus een verschil van 5x zoveel credits. Met andere woorden, hoe hoger je inzet op de Club Millionaire hoe hoger de prijzen zijn die je kan winnen. Maar de club Millionaire zou de gokkast niet zijn als hij iets speciaals had. Namelijk de bonus feature. Een rad met 4 symbolen. En dat rad, kan willekeurig beginnen met draaien! Hij zal draaien. En als dat gebeurt mag je in je handen wrijven aangezien je dan echt mooie prijzen kan gaan winnen

Bonusspel feature

De speciale bonus feature van de Club Millionaire

De maximale winsten

De maximale winsten zijn dan namelijk 1800 credits bij een inzet van 5 credits, bij 10 credits mag je 3600 credits op je meter bijschrijven en bij een inzet van 40 credits, let op 9000 credits! Dat is dus 900 Euro wat je ineens erbij krijgt! En dat is dus de rede waarom deze online gokkast de Club Millionaire heet. Mocht je voor echt geld willen gokken op online gokkasten, lees dan eerst ons stuk over geld storten voor gokkasten zodat je weet op welke manieren je veilig en vertrouwed geld kan storten om bijvoorbeeld op de Club Millionaire gokkast te spelen! We raden je trouwens wel aan om eerst even gratis te spelen zodat je weet hoe de gokkast werk. Dit kun je doen door beneden op het plaatje te klikken, veel plezier!

Club Millionaire gokkast

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , . Bookmark the permalink.