Cash Explosion Gokkast

cash explosion logo

De volgende gokkast waarvan wij een recensie over gaan schrijven is de Cash Explosion van Eurocazino. Zelden zien wij, met alle respect, zo een simpele en gemakkelijk te spelen gokkast als de Cash Explosion! De layout van de site is ook lekker simpel en overzichtelijk. Er zijn geen opvallende punten op een ding na, en dat is het bonusspel wat zich linksboven deze fruitautomaat bevind. Daar komen we zodalijk op terug.

De Cash Explosion bevat, zoals in feite alle gokkasten, een basisspel en een bonusspel. Het grote verschil aan deze gokkast vergeleken met veel anderen is dat hij bovenin geen rollen heeft met fruitsymbolen of jokers, maar een geheel nieuwe manier van bonusspelen wat we allemaal nog kennen uit onze kindertijd, namelijk Boter Kaas & Eieren. In het stuk over het bonusspel van de Cash Explosion gokkast gaan we daar wat dieper op in.

Cash Explosion Basisspel

Het basisspel van de Cash Eplosion is, we zullen in de buurt van de naam van deze gokkast blijven, explosief gemakkelijk. Linksonder heb je drie rollen met fruit symbolen waarmee je eigenlijk zo goed mogelijke combinaties moet zien te maken. De symbolen op de rollen van de Cash Explosion gokkast zien er zo fruitig uit dat je het beter een fruitautomaat kan noemen dan een gokkast. En dat kun je ook zien aan de rollen:

rollen cash explosion

De rollen van de Cash Explosion gokkast met de daarbij horende fruit symbolen.

Vaak is het zo dat je bij een automaat, tijdens een spel, lang moet wachten om veel geld te verdienen. Dat valt bij de Cash Exposion wel mee, kan namelijk de prijzen, oftewel de credits die je gewonnen hebt verdubbelen via de GAMBLE functie

gamble knop

De gamble knop, om je winst te verdubbelen.

Een voorwaarde daaraan is dat je maar maximaal 200 credits kan winnen. Als je genoeg hebt gegokg en je wilt je prijzen innen dan kun je via de COLLECT knop, die zich naast de GAMBLE knop bevind je geld (credits) innen.

Een ander groot voordeel is dat je gedurende het basisspel je de kans hebt om per speelronde rode sterren te krijgen die zich op iedere rol eenmaal bevinden.

Rode ster logo

De rode ster logo waar je kris kras minimaal 200 credits mee kan winnen.

Je verdient dan een mystery prijs die wel op kan lopen tot maar liefst 100 credits! Het enige wat er moet gebeuren is dat je er een moet hebben op rol 1 en op rol 2, beide in beeld. En mocht je een 3e ster scoren dan krijg je de maximale prijs van 200 credits. Een echte Cash Explosion dus.

Cash Explosion Bonusspel

Zoals we al eerder meldden is het bonusspel van de Cash Explosion gokkast gebaseerd op het aloude boter kaas en eieren. Onderaan de kast bevinden zich 2 knoppen, 1 met het symbool kruis en de ander met het 0 symbool. Je kan het bonusspel alleen spelen als je je gewonnen credits naar de clubmeter verhuisd. Als je eenmaal het gecollecteerd kun je het niet meer, denk dus 3x na voordat je je geld collect! Met de change bet knop kun je je inzet verhogen naar 4, 8 of 16 credits per ronde. Op het plaatje hieronder zie je hoeveel je kan winnen met welke inzet.

winsten in het bonusspel cash explosion

De te behalen winsten met de te in te zetten credits in het bonusspel.

Conclusie over de Cash Explosion Gokkast

De Cash Explosion is een leuke gokkast die vanuit de stal van Eurocazino gokkasten komt. Door hun jarenlange ervaring in het maken van leuke online gokkasten en fruitautomaten weten ze precies hoe ze de ervaren en minder ervaren gokker moet binden door met leuke spellen te komen als de Cash Explosion. De afwisseling door middel van het boter kaas en eieren bonusspel komt dan ook als een aangename verrassing. De Layout ziet er goed uit, de geluiden zijn niet vervelend en de winsten zijn snel te verdubbelen via de GAMBLE knop. Al met al is de Cash Explosion Gokkast een leuke fruitautomaat die wij zeker aanraden om uit te proberen!

cash explosion gokkast

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , . Bookmark the permalink.