Bonus Reels

Bonus Reels

De Bonus Reels is de nieuwste gokkast die vanuit Simbat komt (vanuit de Eurocazino Gokkasten), met een mooie layout die gericht is op de creatieve speler is de Bonus Reels gokkast dan ook een goede aanwinst die zeker in het rijtje van leuke nieuwe gokkasten past.

De Bonus Reels Gokkast

We gaan nu wat dieper in op de Bonus Reels Gokkast. Dit is een gokkast die uit een basisspel bestaat en uit een bonusspel. En waar je met 1 credit al met 5 winlijnen kan spelen. Het basisspel spreekt voor zich, maar we gaan er dadelijk wat dieper op in. Je speelt in het basisspel voor 1 credit per spel ronde en in het bonusspel kun je kiezen of je met 5 credits gaat spelen of met 10 credits per ronde. Het spel zelf heeft, zoals hieronder afgebeeld 3 rollen waarmee je kan spelen.

Rollen van de Bonus Reels

De 3 rollen van de Bonus Reels

Het basisspel

De Bonus Reels is een gokkast die een bijzonder feit heeft. We hebben het al eerder genoemd. Als je namelijk in het basisspel van deze automaat speelt, speel je voor 1 credit tegelijk. Nu is dat niet zo bijzonder, maar wat wel bijzonder is, is dat je al voor 5 winlijnen tegelijk speelt. Daardoor vergroot je je kans met factor 5 vergeleken met veel andere gokkasten. Het is sowieso moeilijk om te kiezen op welke gokkast je kunt spelen, maar speciaal daarvoor hebben wij een artikel gemaakt en die heet welke gokkast moet je kiezen. Daarin vertellen we wel een beetje hoe je keuzes kan maken en uit welke verschillen een casino gokkast en een online gokkast bestaat.

Als je na een ronde credits wint kun je ze met de gamble knop verdubbelen.

Verdubbelen van de inzet met de gamble knop

Met de Gamble Knop kun je de inzet verdubbelen.

Je kan op de Bonus Reels de gewonnen credits blijven verdubbelen tot een maximum van 200 credits. Met de To Clubmeter knop kun je de credits verplaatsen. Een andere leuke bijkomstigheid is dat mocht je een tijdens een ronde (of draaibeurt) goede fruitsymbolen krijgen maar net niet winnen, de gunstige posities vast worden gehouden bij de volgende rond. Wil je de symbolen toch niet vasthouden dan druk je op de reset knop die zich linksonder de fruitautomaat bevind. En het laatste leuke aan het basisspel van de Bonus Reels is dat 3 ster symbolen in beeld (kris kras dus maakt niet uit waar ze staan) een mystery prijs opleveren. De mystery prijs is maar maximaal 100 credits, maar niettemin een leuke kans om weer meer geld te verdienen.

Het Bonusspel van de Bonus Reels

Om in het bonusspel van de Bonus Reels te komen moet je op de choose bet knop drukken die zich rechtsonder op de gokkast bevind. Hiermee bepaal je ook meteen de inzet. Je kan, zoals eerder vermeld, kiezen uit 5 credits per ronde of 10 credits per ronde. Bij iedere inzet geldt een apart prijzenschema, die zie je rechtsboven op de gokkast.

Prijzenschema van de Bonus Reels

Hier zie je het prijzenschema van de Bonus Reels.

Het leuke aan het bonusspel van de Bonus Reels is dat je de hele tijd met 27 winlijnen speelt! Dit is precies hetzelfde als het kris kras spel. Je hebt drie sterren nodig om de bonus feature te starten. Als dat extra spel wordt gestart zie je het aantal start credits, die heb je sowieso gewonnen. Door de extra respins heb je ook nog eens de mogelijkheid om de prijs waarmee je begon vaker te winnen.

De Respin

We hebben hierboven al wat verteld over de re-spin functie van de Bonus Reels Gokkast. In feite is dit een bonusspel in het bonusspel. En daarom het deze gokkast ook de Bonus Reels. Je hebt enorm veel bonussen. Als eerst moet er bepaald worden hoe lang de slang moet worden. De lichtslang die je ziet.

Lichtslang van de Bonus Reels

De Licht Slang van de Bonus Reels

Dat wordt gedaan door vaak op de start knop te klikken. Als je hebt bepaald hoe lang hij moet worden dan begint deze rond te draaien. Als je dan op de start knop drut dan stop hij met bewegen en blijft het lampje wat dan oplicht bij Bonus, dan heb je de prijs verdient die in het display staat. Dit is ook de prijs waarmee je begonnen bent. Dubbel zoveel kans om te winnen dus met de Bonus Reels Gokkast!

Bonus Reels Gokkast

online gokkasten

This entry was posted in Gokkasten and tagged , , , . Bookmark the permalink.